ContentExchange

KO SMO MI?

Content Exchange je zaštitni znak i usluga I.R.V. D.O.O. kompanije.

Više od 20 godina uspešno poslujemo u oblasti digitalnih medija.

Kao najveći provajder razmene digitalnih medijskih sadržaja u jugoistočnoj Evropi, prisutni smo u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Bugarskoj, Mađarskoj, Grčkoj, Češkoj, Slovačkoj, Crnoj Gori, i dalje se širimo na nova tržišta.

Content Exchange koristi preko 260 najvećih medijskih izdavača u regiji, koji uspešno stiču nove korisnike, monetizuju svoj sadržaj, povećavaju profit i proširuju svoje poslovanje. Usluga je osmišljena specifično za promociju web sajtova kroz content marketing mrežu koja povezuje sve web-sajt učesnike i donosi novi i željeni saobraćaj sa drugih vrhunskih web-sajtova. Usluga omogućava posetiocima da čitaju i komuniciraju sa sadržajem koji ih zanima, dok u isto vreme dobijaju personalizovano i pozitivno korisničko iskustvo koje traže. Brendovi koriste Content Exchange jer mogu uspešno da povežu personalizovani sadržaj i profilirano oglašavanje sa tačno željenom publikom u pravo vreme i na bilo kom uređaju. Visoko razvijena i napredna programmatična tehnologija omogućava brendovima da efikasno ostvare ciljeve reklamnih kampanja, sa širokim izborom svih mogućih oblika oglašavanja.

Kompanija zapošljava međunarodne stručnjake iz oblasti veštačke inteligencije, mašinskog učenja, informacionih tehnologija, matematike, psihologije, digitalnog marketinga i medija, novinarstva i mnogih drugih. Sarađujemo sa renomiranim Univerzitetom Kembridž i Institutom Jozef Štefan. Kao interdisciplinarni tim stručnjaka sa punom posvećenošću poslu koji radimo, pomažemo medijima, agencijama i kompanijama da se povežu sa ciljnim korisnicima i kupcima kako bi konstanto povećavali njihov promet, povećavali prihode i krajnje zadovoljstvo svih zainteresovanih strana.

I.R.V. d.o.o.je deo internacionalne grupe United Group, koji je najveći provajder medija i telekomunikacija u jugoistočnoj Evropi.

NAŠA MISIJA?

NAŠ KLIJENT JE BROJ JEDAN ZA NAS.

Stoga je naša misija da našim klijentima pružimo najbolje poslovne rezultate
i ojačamo njihov poslovni rast u konkurentnom digitalnom svetu.

Sada je pravo vreme da budete deo naprednih digitalnih medija.

Pridružite se.